KUORI IHASTUTTI LOUNAALLA

07/09/2017

Ravintola Kuori / Hannan soppa

Teimme kesän alussa lyhyen reissun Naantalin kylpylään ja menomatkalla poikkesimme Turkuun lounaalle. Valinnanvaraa olisi ollut vaikka kuinka ja harmittelimmekin, kun aikaa ei tällä kertaa ollut enempää. Lounaspaikaksi valikoitui Chocochili-Elinan suosituksesta Hämeenkadulla sijaitseva Kuori.

Ravintola Kuori / Hannan soppa

Kuori oli lounasaikaan aivan täynnä, mutta meille löytyi pöytä keskeltä salia. Henkilökunta auttoi syöttötuolien pöydän ympärille sovittelun kanssa. Ja hei erityispisteet kahdesta syöttötuolista, melko usein isoistakaan ravintoloista ei löydy kuin yksi. Palvelu oli muutenkin mainiota ja annokset tulivat keittiöstä nopeasti väenpaljoudesta huolimatta.

Lounaalla Kuoressa on tarjolla pari vaihtuvaa annosta sekä falafelbaari. Lapset nauttivat falafeleista, riisistä ja lisukkeista (pari upeaa salaattia ja muutama erilainen tahna, kuten ihana hummus), me vanhemmat valitsimme listalta kesäisen salaattibowlin. Salaatti piti sisällään mm. varhaisperunoita, retiisejä ja hernetahnaa. Maut olivat hyviä ja raikkaita ja kaikki komponentit huolella tehtyjä.

Kuori on tyylikäs ja hauska kasvisravintola ja olisin varmasti kanta-asiakas, jos Turussa asustelisin. Olisi mielenkiintoista nauttia täällä myös illallinen, onko teistä kellään siitä kokemusta?

PS. Kurkkaa myös parin vuoden takainen postaukseni honeymoon-illallisestamme Turun Ludussa.

Ravintola Kuori / Hannan soppa

RAVINTOLA KUORI

Hämeenkatu 8, Turku

nettisivut

♥ seuraa Hannan soppaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

By Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.