ONNELLISEN PARISUHTEEN SALAISUUS

25/04/2014

Sopivassa suhteessa lätkää ja romanttista komediaa.

Viaplay / Hannan soppa

Hommahan menee niin, että mua ei vois vähempää kiinnostaa mikään teeveeurheilu. Voitte varmasti myös arvata miten paljon Jaakkoa huvittaa seurata ryangoslingien seikkailuja vaaleanpunaisissa ihmissuhdehattaroissa. Sen sijaan meitä molempia kiinnostaa ja huvittaa istua lähekkäin sohvalla, syödä jotain hyvää ja tsiigata itseämme miellyttävää tuotantoa töllöttimestä.

Yhden ratkaisun iänikuiseen mitä tänään katsotaan -ongelmaan tarjoaa Viaplay, jonka saimme Blogiringin kamppiksen myötä pariksi kuukaudeksi testiin. Sen lisäksi, että voin katsoa omia hömppiäni pädiltä poikaystävän kainalossa lätkän pauhaessa telkkarissa, on Viaplayssa kätevä offline-toiminto, jota aiomme varmasti hyödyntää tulevan Vietnamin reissun pitkillä lennoilla ja mahdollisina väsähtäneinä hotelli-iltoina. Lätkää ei lällällää valitettavasti  voi pädille ladata, mutta leffoja ja sarjoja kyllä. Ruokaleffojen suurena fanina pystyn suuresti arvostamaan Viaplayn valikoimaa, josta löytyy mm. Haute Cuisine, Julie & Julia ja Fast Food Nation.

Venäläinen hodari / Hannan soppa

Tällä kertaa yhdistimme Lev Praha – Magnitogorsk -matsin, Keinoja kaihtamatta -romcomin, ”venäläiset” hodarit KHL:n hengessä ja punaviinin. Suosittelen olemaan siinä kainalossa ihan pikkasen varuillaan sen punkkulasin kanssa, jos oikea joukkue sattuu tekemään maalin…

Hodarisämpylöinä meillä oli Semperin gluteenittomat minipatongit ja nakkina West Charkin luomubratwursti, jota pätkin sopiviin paloihin. Tällaisia pikkuhodareita voi varata vaikka kolmekin per syöjä – sen verran hyviä ovat!

Russian Hot Dogs / Hannan soppa

VENÄLÄISET HOT DOGIT

*

1-2 hodarisämpylää per syöjä

1-2 nakkia tai ohutta pitkää bratwurstia per syöjä

suolakurkkua

punakaalia

marinoitua punasipulia (resepti täällä)

piparjuurismetanaa:

120 g smetanaa

1-2 tl raastettua piparjuurta

tippa hunajaa

suolaa

Valmista marinoidut punasipulit. Sekoita piparjuurismetanan ainekset keskenään ja siirrä jääkaappiin tekeytymään. Paista tarvittaessa patongit ja ota nakkeihin hyvä väri pannulla tai grillissä. Suikaloi punakaali ohuelti ja leikkaa suolakurkku lohkoiksi.

Kasaa hodarit: halkaise sämpylä ja täytä se punakaalilla, suolakurkulla, nakilla, piparjuurismetanalla ja marinoidulla punasipulilla. Tarjoile välittömästi.

***

Blogirinki

YHTEISTYÖSSÄ VIAPLAY

By Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.