Napue GT mehujäät / Hannan soppa

AIKUISTEN GIN & TONIC MEHUJÄÄT

Rai rai ja hauskaa lauantaita! Viikonlopun kunniaksi väkersin vähän aikuisten mehujäitä. Idean sain Pilkettä-blogista, jossa oli tehty gin & tonic puikkoja ja suurena GT:n ystävänä pystyin heti kuvittelemaan miten hyviltä giniset k-18 mehujäät maistuisivat. Tein omat GT mehujääni Napuesta, tuosta Kyrö Distillery Companyn palkitusta ginistä. Heitin koristeeksi tietysti muutaman karpalon ja vähän tuoretta rosmariinia.

Napue GT mehujäät / Hannan soppa

Napue GT mehujäissä on aika voimakas ginin maku, minusta juuri sopiva. Voit tietysti vähentää sen osuutta halutessasi.

Vielä on muuten pari päivää aikaa osallistua #mehujäähaasteeseen! Kehittele hauska mehujäämuotissa valmistuva kesäherkku ja jaa resepti blogissa tai muualla somessa. Huikkaa myös minulle, niin lisään reseptisi #mehujäähaaste-koosteeseen, jonka teen elokuun alussa.

id_napue gt mehujäät / Hannan soppa

Napue GT mehujäät / Hannan soppa
Print

NAPUE GT MEHUJÄÄT

Aikuisten mehujäät syntyvät klassisten cocktailien aineksista. Nämä Napue ginistä ja tonicista valmistetut k-18 mehujäät viimeistellään karpaloilla ja rosmariinilla.

Servings 6 kpl

Ingredients

  • n. ½ dl Napue giniä
  • n. 3 ½ dl tonicia
  • muutama karpalo per mehujää
  • tuoretta rosmariinia

Instructions

  1. Sekoita Napue gini ja tonic keskenään lusikalla. Laita mehujäämuottien pohjalle muutama karpalo ja hieman tuoretta rosmariinia. Kaada GT päälle. Älä täytä ihan piripintaan. 

  2. Laita mehujäätikut paikalleen (jos käytät puutikkuja, laita mehujäämuotin päälle folio, tee siihen veitsellä reiät jokaisen mehujään kohdalle ja pujota tikku siitä läpi. Näin ne pysyvät keskellä.)

  3. Laita pakastimeen yön yli.

Recipe Notes

Muottien koosta riippuen tästä määrästä tulee noin kuusi mehujäätä. Kulauta loppu mehujääaines kurkusta alas, mikäli se ei mahdu muotteihin ;) 

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

5 Comments

    1. Olipa hauska huomata tämä haaste edes viimetipassa! :D Hienot napuejäät!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *