MIKKELIPUISTON GREENERI

14/09/2017

Greeneri / Hannan soppa

Kesän lopulla teimme lasten kanssa pienen retken Mikkeliin, jossa pikkusiskoni on asustellut nyt vuoden päivät. Menomatkalla poikkesimme paljon kehuttuun InStile Mannila -pizzeriaan ja seuraavana päivänä päädyimme Asuntomessukierroksen nälkiinnyttäminä Mikkelipuistossa sijaitsevaan ravintolaan. Greeneri näytti kivalta ja ruokalista kuulosti hyvältä. Sääkin suosi, joten päätimme nauttia ateriastamme terassilla.

Greeneri Mikkeli / Hannan soppa

Greeneri Mikkeli / Hannan soppa

Greeneri Mikkeli / Hannan soppa

Greenerissä on arkisin tarjolla lounasta kahteen asti, mutta me osuimme paikalle vasta lounasajan jälkeen. A la carte -lista on pieni, mutta salaattien, hampurilaisten ja uuniperunoiden joukosta jokainen löytää kyllä syötävää.

Jokaisesta listan ruoasta saa myös lasten version – puolikkaan annoksen puoleen hintaan! Tilasin lapsille uunipotaatit nyhtökaura-sataylla ja se tarjoiltiin pienen salaatin kera. Iidan valinta osui  GGB kala burgeriin, joka piti sisällään mm. sitruuna-mantelileivitettyä tuoretta lohta, vadelmamajoneesia ja luumuketsuppia. Pyynnöstä cheddar vaihdettiin maidottomaan versioon. Itselleni tilasin puutarhurin salaatin luomufetalla ja grillatuilla vihanneksilla.

Uuniperuna-annoksista lapsille maistui lähinnä se perunaosuus, vaikka soossikin oli minusta hyvää. Iida kehui hamppariaan ja erityisesti upean rapeita lohkoperunoita. Salaatissani oli hyvät ja tuoreet raaka-aineet, mutta se kärsi hieman mauttomuudesta – ihan vain suola- ja pippuriripauksilla saisi jo paljon aikaan. Erityisen ihanaa salaatissa oli kastike, Teittisen marjatilan aroniasiirappi.

Neljän hengen myöhäinen lounaamme ruokajuomana vesi kustansi vajaa 40€. Ei paha alkuunkaan. Palvelu oli myös tosi ystävällistä ja ravintolasali valoisa ja siisti. Ainoa miinus tulee syöttötuolien määrästä, näin isossa ravintolassa leikkipuistojen vieressä voisi kyllä olla enemmän syöttiksiä kuin yksi.

Ilahduin myös erittäin maltillisesti hinnoitelluista viinipulloista, mutta niihin emme sen syvemmin tällä visiitillä tosiaan perehtyneet. Mielellään tänne kuitenkin tekee joskus toisenkin visiitin, jos ja kun Mikkelin suunnalle eksyy.

Greeneri Mikkelipuisto / Hannan soppa

GREENERI

Pursialantie 5, Mikkeli

nettisivut

♥ seuraa Hannan soppaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

By Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.