Midhill – pettymys pettymyksen perään

08/08/2013

Burgers & stuff

Hans, tuotat minulle pettymyksen kerta toisensa jälkeen. Ensin söin uudessa Citykäytävän Midhillissäsi rasvaa tihkuvan ja täysin mauttoman häränhäntä-luuydinburgerin, sitten viilasit linssiin Chez Dominiquen ”bistrossa” (Jaana tiivisti illallisen tunnelmat erittäin osuvasti ja suolaa watergaten jälkeisille haavoille oli kyllä pöytäseurueemme yhteensä 70€ arvoinen vesilasku) ja nyt lopullinen niitti suhteemme karikoitumiselle oli toissapäivänä syömämme mitäänsanomattomat ja raa’at hampparit sekä esanssiset, avaruuskermalla kruunatut pirtelöt.

citykäytävän midhill

Mä niin haluaisin diggailla Hans tästä sun hampurilaisketjustasi, ja tykkäänkin Citykäytävän sisustuksesta ja safkojen esillepanosta. Moni kakku päältä kaunis jne.

burger dinner

Sitäpaitsi keskustassa on ammottava aukko laatupurilaiselle. Valitettavasti sellaista ei Midhillistä saa. Jos ja kun hampparipihvi halutaan jättää mediumiksi, niin se pitäisi paitsi paistaa, niin myös maustaa huolella. Molemmilla kerroilla pihvi on ollut kuitenkin täysin raaka sekä täysin mauton. Viimeksi tarjoilija lisäksi unohti tilaamamme ranskalaiset, mutta korvasi mokansa loppujen lopuksi ihan kunniallisesti. Jälkkäriksi vetäisemämme ranskalaiset olivat hyviä, mutta niinhän ne on mäkkäreissäkin, eivätkä ne saa mua enää luoksesi palaamaan.

Ja jos jonkun mielestä 1,5 € hanavedestä on paljon, niin mikäs juttu tää ekstrapekoni viisi euroa on?!

By Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.