MENOVINKKI ELOKUULLE: SÄILIÖ 468 (+ARVONTA!)

29/07/2016

Säiliö 468 / Hannan soppa

Yksi kesän parhaista ruokahäppeningeistä on jo perinteiseksi muodostunut Ravintola Säiliö 468. Viinitien kehittämä pop up viinitasting ja grillibile -konsepti on ihan huikea ja olen osallistunut kekkereihin kumpanakin aiempana vuonna. Tiedän siis mistä puhun, kun suosittelen varaamaan liput ja äkkiä!

Ravintola Säiliö 468 avaa ovensa 10.-13. elokuuta Kruunuvuorenrannan vanhassa öljysäiliö 468:ssa. Säiliöön on laivakuljetus Vanhan Kauppahallin ravintola Storyn terassin liepeiltä ja paikan päälle on lennätetty persoonallisia viinintekijöitä. Flow-kansakin on otettu huomioon ja lauantain dinneriltä palataan Kauppatorille jo klo 18:00.

Illallisen alussa on aikaa vapaamuotoiselle viinitastingille, jonka yhteydessä on mahdollisuus heittää läppää viinitekijöiden kanssa ja sitten syödään! Hauskoja kohtaamisia, uusia tuttavuuksia, ihania viinejä ja taattu grilliruokaähky. Sitä on Ravintola Säiliö 468!

Jos et vielä vakuuttunut, niin tsekkaa postaukseni viime ja toissa vuodelta!

Säiliö 468 menu / Hannan soppa

Ai että, aivan törkeän herkullisen kuuloinen menu taas kerran! Tällä kertaa sapuskasta vastaa ravintola Storyn kaverit, joten olen absoluuttisen varma, että ruoka on erinomaista.

Sitten vielä kiva pieni arvonta, jonka palkintona on tietenkin liput Ravintola Säiliö 468:an!

Sain Viinitieltä arvottavaksi blogini lukijoille kaksi lippua Säiliö-dinnerille. Liput sisältävät laivakuljetuksen ja illallisen. Osallistut kommentoimalla tätä postausta ja kertomalla mitä tuosta Säiliö 468:n menusta hyökkäisit ensimmäisenä syömään. Arvon liput yhdelle onnekkaalle tiistaina 2.8.2016, eli vastausaikaa on ensi maanantaihin 1.8.16 klo 23:59 asti. 

 

Vielä on lippuja illalliselle tarjolla, mutta kannattaa olla nopea. Aiempina vuosina dinnerit on myyty loppuun hyvissä ajoin. Lippuja voi ostaa Tiketistä!

 

2.8.16. MUOKS! Liput voitti Siiri kommentillaan: ”Siis kyllä tuo Black Angus ja jalopeno-hunaja puhuttelivat minua eniten, eikä gluteeniton jälkkärikään kuulosta huonolta ;)”
Olen yhteydessä voittajaan! Kiitos kaikille kommentoineille!

By Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.