PÄRNUN YLLÄTTÄJÄ: LIME LOUNGE

28/07/2017

Lime Lounge / Hannan soppa

Pärnun ravintoloiden taso yllätti erittäin positiivisesti. Ensimmäisellä reissullamme ohitimme Lime Loungen kokonaan, se kun ei vaikuttanut ollenkaan meikäläisten tyyliseltä paikalta pinkkeine lautasliitoineen ja Veuve Clicquot tyynyineen. Onneksi kuitenkin eräs toverini kehui ravintolan ruoan maasta taivaisiin ja päätimme toisella matkallamme lounastaa Lime Loungessa. Ruoka oli parasta Pärnussa syömäämme!

lime lounge / Hannan soppa

lime lounge / Hannan soppa

Syöttötuoleja ei pienessä ravintolassa ollut, mutta lapset toivotettiin muuten oikein tervetulleiksi. Värityskamppeet löytyivät ikkunalaudalta ja skideistä oli hauskaa istua aikuisten tuoleilla. Otimme Jaakon kanssa lasilliset kuohuviiniä, joka tarjoiltiin todella kauniista laseista. Talon leivät olivat myös erinomaisia ja niiden kanssa oli tarjolla voita sekä oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa.

Alkuruoaksi otimme kaverini suosituksesta kataifitaikinaan käärittyjä rapusia srirachamajoneesin kanssa. Aivan törkeän hyviä, mutta aika kalliita – kymmenen euron annokseen kuului vaan kolme rapua. Lapsille otimme listalta puoliksi kvinoaa, kikherneitä ja vihanneksia, mutta annos lopulta syötiin vanhempien kesken lasten keskittyessä riisikakuilla herkutteluun.

lime lounge / Hannan soppa

lime lounge / Hannan soppa

Oma valintani lounaaksi oli lohisalaatti, joka oli kertakaikkiaan kaunein koskaan eteeni kannettu salaatti. Graavilohta, varhaisperunoita, viiriäisen munia ja suolattua kurkkua sisältänyt salaatti sai mehevyyttä yrttimajoneesista. Annos näytti pieneltä, mutta oli oikein passelin kokoinen lounaaksi parin leipäsiivun kanssa syötynä.

Jaakko otti listalta ankkapastaa. Hänen kehuttua annostaan maasta taivaisiin maistoin sitä myös ja juuri al dente pasta punaviinikastikkeen, kantarellien ja savustetun ankan kanssa oli valehtelematta yksi parhaista koskaan ravintoloissa tarjotuista pastoista. Myös Kuudes Paisti -ruokablogissa oli ihastuttu tuohon pastaan pari vuotta sitten, lienee ravintolan ikisuosikki! Aivan mahdottomia ylisanoja, tiedän, mutta ruoka oli niiiiin hyvää!

Lämmin suositus Lime Loungelle, älkää jättäkö väliin Pärnussa käydessänne. Palvelu oli ystävällistä ja lapsille tuotiin laskun yhteydessä tikkarit. Ja hei! Kuulemma Lime Loungesta saa myös huikeita cocktaileja, mutta niistä ei valitettavasti ole omakohtaista kokemusta.

lime lounge / Hannan soppa

LIME LOUNGE

Hommiku 17, Pänu, Viro

nettisivut

Löydät muut Pärnu-postaukset Pärnu-tägin alta.

By Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.