Kansallisen korvapuustipäivän tunnustukset

04/10/2013

1. En osaa leipoa pullaa. En oikeastaan edes tykkää pullasta. Paitsi äitin tekemästä. Ja Teemun ja Markuksen voisilmästä.

2. Lihattomasta lokakuusta huolimatta laitan kohta sienirisottoon pari siivua pekonia. Niin ja eilen söin hampparin Kannaksessa..

3. En ole aikoihin jaksanut vääntää aamupalaksi mitään vihersmoothieen viittaavaakaan, vaan saatan syödä aamulla töissä vaikka eilisen croissantin.

Mikä näillä kolmella asialla on yhteistä? No se, että kaikkiin pitää saada muutos.

pullaa / Hannan soppa

Sitäpaitsi valehtelin vähän ekassa kohdassa – tykkään mä pullasta. Mutten näistä mun omista. Ne on aina likilaskuisia ja palaneita tai raakoja. Ei ole väliä onko käytössä kone vai vaivaanko käsin. Ensi kerralla kokeilen Kiran vinkkaamaa reseptiä, jos sillä ei onnistu niin ei sitten millään. Jos joulupukki tuo lahjaksi yleiskoneen niin lupaan harjoitella pullia ensi vuonna ainakin kerran kuussa.

palaneet pullat / Hannan soppa

En kirjaa tähän reseptiä näihin korvapuusteihin, vaikken uskokaan vian olevan ohjeessa vaan ihan vain leipojassa. Eikä ne siis pahan makuisia olleet (paitsi se eka täysin kärähtänyt pellillinen), siitä huolen piti järkky määrä sokeria ja voita.

ps. Myllärin luomu sponsoroi luomuvehnäjauhot. Selkeestikään meikäläinen ei ole kuukauden inspiroivin leipoja.

pullaa / Hannan soppa

pps. rumista pullista kauniit kuvat otti Jaakko.

By Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.