ISÄNPÄIVÄMENU 2017

07/11/2017

isänpäivämenu / hannan soppa

Sunnuntaina juhlistetaan isiä, isoisiä ja kaikkia isinhenkisiä. Me lähdemme isänpäivän kunniaksi pienelle laivareissulle, mutta aamupäiväksi olemme kutsuneet lasten papan ja ukin sekä muut perheenjäsenet brunssille. Menu on vielä hieman auki, mutta siskoni on onneksi lupautunut tekemään bravuurinsa, vegaanisen ja gluteenittoman juustokakun.

Jos olisimme kotosalla, kokkailisimme varmasti juhlapäivällisen, sillä mikäpä olisikaan parempi tapa nauttia isänpäivästä, kuin hyvän ruoan äärellä oman perheen kesken. Ehkäpä oikein pöytäliinoin ja kynttilöin koristellun ja lasten piirustusvälineistä siivotun pöydän ääressä. No, ainakin moiset puitteet on luvassa, kun ulkoistaa ruokailun Siljan buffaan (tosin ne piirustusvälineet pitää kaivaa yllättävänkin pian pöytään, jotta vanhemmat saavat nauttia edes alkuruoan suht rauhallisissa merkeissä).

Kokosin teille inspiraatioksi pari erilaista menuvaihtoehtoa blogin arkistojen aarteista, toinen kasvisruoilla ja toinen vähän lihaisammilla sapuskoilla.

ISÄNPÄIVÄMENU 1

Persimon-dukkahsalaatti

Chermoula-munakoisot & hirssiä

Maapähkinävoi-suklaakakku

ISÄNPÄIVÄMENU 2

Sinihomejuusto-valkosipulietanat

Igorin kanaa & lehtikaalirisottoa

Vadelmatiramisu

 

Jos kaipaat vielä lisää ideoita, niin kurkkaappa parin vuoden takainen postaukseni isänpäivän ruokavinkeistä! Myös Ripaus tryffeliä -blogissa on koottuna ihanat isänpäivämenut!

 

♥ seuraa Hannan soppaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

PS. Kirjani KASVIS on ilmestynyt ja tilattavissa esim. Adlibriksestä*!

 

*affiliate-linkki

By Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.