Flippin' Burgers / Hannan soppa

FLIPPIN’ BURGERS & HAMPURILAISEN SYVIN OLEMUS

Yhteistyössä Visit Sweden
Flippin' Burgers / Hannan soppa

Burgeri on aina sesongissa! Se tiedetään myös Tukholmassa, josta löytyy useampikin tuolle gourmetruoalle omistautunut ravintola.

Me suuntasimme taannoisella Blog House Stockholm -reissullamme niistä ehkäpä hehkutetuimpaan, Vasastanissa sijaitsevaan Flippin’ Burgersiin. Vuonna 2012 avattu burgerijointti luottaa käsintekemiseen ja pientuottajiin – liha tulee pääasiassa yhdeltä pieneltä teurastamolta, jonne mukavan elämän viettäneet eläimet kuljetetaan Tukholman saaristosta ja Ekeröstä. Sämpylät ovat luomua ja shaket tehdään Ben & Jerry’sin jäätelöistä. Ei pöllömmän kuuloinen meininki, vai mitä?!

Flippin' Burgers / Hannan soppa

Flippin Burgers Tukholma / Hannan soppa

Burgerimenua silmäillessä kuola alkaa väkisinkin valumaan suupielestä. Jokaiseen makuun jotakin: peruspurilainen sisältää vain pihvin (tai kaksi) ja sämpylän, kasvishampparin välistä löytyy papu-quinoapihvi. Näiden lisäksi valittavissa on toki jos jonkunlaisia täytevaihtoehtoja. Itse suuruudenhulluna naikkosena valitsin tietenkin neljä (kyllä, neljä!) pihviä sisältävän kuukauden hampparin, joka piti sisällään myös Flippinin omaa cheddaria, sipulia, pekonia ja pikkelöidyillä jalapenoilla maustettua majoneesia. Ja koska mikään ei riitä, nappasin lisukkeeksi Cheesus fries superstarin, eli juustokastikkeeseen upotetut ranskalaiset. Pirtelöön ei enää kyennyt, vaikka seuralaisen Strawberry Cheesecake aivan ihanalta näyttikin. Hampurilaista pystyi överiydestään huolimatta helposti haukkaamaan ja maku oli jumalainen. Tämän testikerran perusteella Flippin’ Burgers ansaitsee kymmenen pistettä ja rasvasta tihkuvan papukaijamerkin. Burgerifanit – suosittelen!

 

Tsekkaa myös julkkisomisteinen Lily’s Burger ja kuuden toimipisteen voimin hampurilaisen ilosanomaa jakava Phil’s Burger.

// Burgerit tarjosi Visit Sweden. Kanssani reissasi Suusta suuhun-blogin Alisa ja Liemessä-Jenni.

***

FLIPPIN’ BURGERS

Observatoriegatan 8, Vasastan, Tukholma

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

6 Comments

      1. Ooo mitä hamppareita siellä Berliinissä oot päässyt maistelee! Mä suuntaan siellä aina Burgermaisteriin Kreuzbergiin, kannattaa tsekata sekin!

    1. Pari vuotta sitten tuli käytyä flipparissa ja yksi parhaimmista burgeri paikoista missä käynyt. Parhaan siitä tekee kokonaisuus, ruoka ja ilmapiiri on just sellainen mitä hyvältä burgeri ravintolalta kaipaa. Pitää päästä uudestaan sinne.

      1. Kyllä, just toi kokonaisuus varmasti oli se, mikä teki tästä niin ylivoimaisen mainion kokemuksen. Ootko noissa muissa Tukholman hampparimestoissa käynyt?

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *