DIY RUOKABLOGGAAJAN TYÖPISTE (& UUSI TIETOKONE)

07/04/2017


Kaupallinen yhteistyö: Asus

Olemme kohta vuoden asuneet täällä uudessa kodissamme, jossa edelleen asiat etsivät paikkojaan, nurkat ovat täynnä banaanilaatikoita ja remonttipöly pöllyää. Ensitöiksemme muutettuamme kasasimme yläkertaan työpöydän, jotta olisi rauhallinen paikka paiskia hommia. Muistaakseni olen istunut sen pöydän äärellä yhden kerran. En vain jotenkin ole tuntenut sitä omakseni. Mieluummin olen sitten työskennellyt ruokapöydässä tai sohvan nurkassa. Niinpä olenkin pohtinut, miten ja minne saisin järkevästi kyhättyä työpisteen alakertaan ja mielellään vielä keittiöön. Nyt, kun sain vihdoin hankituksi uuden tietokoneen yhteistyössä Asusin kanssa, kyhäsin itselleni myös pikaisen työpisteen, joka onkin toiminut yllättävän mainiosti!

Väliaikainen ratkaisu on ihan tällainen simppeli ja se juolahti ykskaks mieleeni hyvinkin vajaata viinipullotelinettä tuijotellessani. Yläkerran remppahommista ylijäänyttä lastulevyä vaan sopivan kokoinen pala telineen päälle ja avot. Uusi pieni tietokoneeni mahtuu siihen hyvin, samoin muistiinpanovälineet ja muu pikkutilpehööri. Uljas työpisteeni sijaitsee keittiössä ikkunan edessä, joten sen ääreltä on hyvät näkymät pihamaalle. Saas nähdä kauan tämä väliaikaisratkaisu palvelee, suunnitelmissani on kyllä rakentaa hieman siistimpi työpiste keittiön yhdellä seinällä seisovasta Lundiasta.

 

Mutta siitä uudesta tietokoneesta vielä sananen, onhan se melkoisen tärkeä työkalu bloggaajalle. Vanha koneeni alkoi olemaan parhaat päivänsä nähnyt ja muutamaankin otteeseen sain jo pelätä, että suostuuko arvon vanhus lainkaan käynnistymään. Hyvään saumaan osui siis Indieplacen tarjous blogiyhteistyöstä, jossa sain ostaa Asus Zenbook 3:n kivalla alennuksella.

Asus Zenbook 3 on hirmuisen nätti, kevyt ja ohut tietokone, mutta suoraan sanottuna hiukan hirvitti näin kuvia paljon käsittelevänä sen pienikokoinen näyttö. Huoleni oli kuitenkin turha, sillä vaikka näyttö on vain 12,5 tuumainen, on siinä ihan mieletön kuvanlaatu. En tylsistytä teitä teknisillä tiedoilla, kun en niistä itsekään oikeasti mitään tajua, mutta sen sanon, että tyytyväinen olen ollut ja kuvien käsittely on ollut todella nautinnollista uudella koneella. Olen myös katsonut koneelta muutaman leffan, eikä yllätyksekseni pieni näyttö häirinnyt lainkaan. Faktaa janoavat voivat klikata itsensä Asusin sivuille lisäinfoa hakemaan. Ja siis kuinka ihanaa on, että konetta ei tarvitse iskeä lataukseen parin tunnin välein. Elämän pieniä iloja!

Onko teillä keittiöissä työpisteitä? Kuulisin niistä mielelläni inspiraatioksi omani suunniteluun.

***

Yhteistyössä Asus

By Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.