BLOGGERS DINNER OLO GARDEN & BARISSA

10/09/2017

Olo Bloggers Dinner / Hannan soppa

Torstai oli aika reipas päivä. Heräsin ennen lapsia kellon soittoon ja suuntasin Risentan pressitilaisuuteen Helsinkiin. Mainion aamiaisen ja tietopläjäyksen jälkeen vuorossa oli virallisten Asenne-kuvien otto, sitten lounasta ja vähän työntekoa kahvikuppi kourassa. Ehdin myös pyörähtää shoppailemassa sekä limonadilla ihanan Kokit ja Potit -Hannelen kanssa. Illalla ohjelmassa oli blogikamujen tapaamista herkullisissa merkeissä, sillä Ololaiset olivat kutsuneet aikamoisen jengin illalliselle uudehkoon Olo Garden & Bariin.

Olo Garden & Bar / Hannan soppa

Söimme pari ruokalajia Gardenissa, jonka jälkeen siirryimme vieressä olevaan Creative Kitcheniin jälkiruoille ja cocktaileille. Creative Kitchenin klassikkomenu Matka nimettiin muuten juuri Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi! Pöytäkamuina minulla oli mm. Olo Groupin markkinointipäällikkö Timea, Kokkipottilan Hannele, Lyhyenä Hetkenä-blogin Pia, @pesojoonas ja WTD-Nata. Lystikästä seuraa siis!

Olo Garden & Bar / Hannan soppa

Olo Garden & Bar / Hannan soppa

Keittiö tervehti meitä raikkaalla punaisella sitruunateellä, jossa maistui hibiscus ja jonne sai itse murustella joukkoon kuivattua sitruunaverbenan lehteä. Sen jälkeen saimme nauttia ihanan rasvaisista lepuskoista jumalaisen munavoin ja aivan kreisihyvän poronverikreemin kanssa. Alkuruokana oli ihastuttava vuohenjuustosalaatti. Yllätyksellinen annos oli piilotettu salaatinlehden alle ja se piti sisällään kotimaisen Saloniemen juustolan vuohenjuuston lisäksi  mm. mehustettua kirsikkatomaattia ja mansikkaa. Salaatin kanssa nautimme hedelmäistä luomuvalkoviiniä, Boeckelin Sylvaner Midelberg Alsacea.

Olo Garden & Bar / Hannan soppa

Olo Garden & Bar / Hannan soppa

Olo Garden & Bar / Hannan soppa

Olo Garden & Bar / Hannan soppa

Pääruoaksi oli paahdettua sokerisuolattua siikaa, mutta kaiken huomion ainakin meidän päässä pöytää vei lisukkeena tarjoiltu kukkakaali. Västerbottenjuustolla ja chimichurrilla maustettu kukkakaali oli friteerattu, jonka ansiosta se oli pehmeää, muttei lainkaan vetistä. Misolla maustettu voi-valkoviinikastike oli myös niin hyvää, että vakavasti harkitsin lautasen nuolemista. Ilostun aina, kun kalaruoan kanssa tarjotaan punaviiniä ja saksalainen pinot noir Jülg Spätburgubder istui  keveydessään ihanasti siika-annoksen makuihin. Kala-allerginen Hannele söi siian sijaan mureaa possua.

Nauttimamme viinit ovat muuten uuden Bottlescouts-viiniverkkokaupan valikoimasta, jonka takana on Olo Groupista tuttuja tyyppejä. Tähän palveluun pitää tutustua ja laittaa vaikka kaveriporukalla tilausta menemään.

Olo Bloggers Dinner / Hannan soppa

Jälkkäri tosiaan nautittiin muutaman askeleen päässä Creative Kitchenin puolella. Suklaista annosta raikastivat vadelma ja sitruunaruoho. Suolakinuski taas toi annokseen ihanan oman ulottuvuutensa. Suolakinuskin kanssa kyllä harvoin mennään metsään, ihan parasta! Tarjolla oli myös juustoja ja siemennäkkäriä sekä viinejä ja Olo Garden & Barin baarimestari Paula Lundellin loihtimia punajuuri- ja espressomartineita. Itse nautin yhden alkoholittoman cocktailin, joka sekin oli vertaansa vailla.

Kiitos Olon jengi kutsusta ja aivan ihanasta illasta. Olo Gardeniin pitää kyllä pian suunnata nautiskelemaan oikein pitkän kaavan mukaan. Tai sitten vain drinksuille..

 

OLO GARDEN & BAR

Helenankatu 2, Helsinki

nettisivut

PS. Kurkkaa myös postaukseni parin vuoden takaisesta visiitistä Olon tunnelmalliselle sisäpihalle.

♥ seuraa Hannan soppaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

// illallisen tarjosi Olo

By Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.